Наши партнеры

MenuSaviola skal erstatte Torres

Spansk fodbold

Den spanske angriber Fernando Torres er ifølge rygterne på vej væk fra Atletico Madrid. Han har eftersigende fået nedsat sin frikøbsklausul fra €90 mio. til €40 mio. og dette gør at AC Milan, Manchester United og Chelsea nu lige pludselig har opdaget en mulighed for at signe den spanske landsholdsangriber. Dette har medvirket at Atlectico Madrid er begyndt at lede efter potentielle erstatninger.

Selvom Atletico stadigvæk ville have Agüero og Mista, så mener deres mexicanske træner Aguirre ikke at det er nok. Derfor er de nu ifølge rygterne efter den argentinske angriber, Javier Saviola. Kaninen har kontraktudløb om 5 måneder og er tidligere blevet sat i forbindelse med Sevilla, som han var på lån ved sidste år. Desuden har Barcelonas værste konkurrenter, Real Madrid, vist interesse ligesom Juventus skulle være interesseret i Saviola.

Man mener dog at vide at Atletico vil matche alle hans lønkrav, da han jo kan skifte på fri transfer, derfor kan de spare udgifterne på transferen og bruge dem på hans løn.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu