Наши партнеры

MenuSaviola får måske aftalen forlænget

Spansk fodbold

Den argentinske angriber Javier Saviola får måske kontrakten med den spanske gigant Barcelona forlænget. Saviola kom til Barcelona i 2001 og han var fra starten tiltænkt rollen som den store frelser.

Men desværre faldt han hurtigt i unåde hos den daværende træner Louis van Gaal. Det hele endte med at han blev lejet ud af flere omgange. Før denne sæson var der meget snak om at han skulle sælges, hvilket han dog aldrig blev.

Så han var i klubben da de startede op igen efter VM og han viste sig hurtigt som en vigtig spiller for holdet specielt pga. en langtidsskade til Samuel Eto’o, som resulterede i at han var den eneste angriber tilbage i truppen sammen med Eidur Gudjohnsen. Derefter er det blevet til mere og mere spilletid, hvilket han har klaret med succes. Derfor er den hollandske træner Frank Rijkaard nu villig til at forlænge ”Kaninens” kontrakt.

Saviola har kunne forhandle med andre klubber siden starten af denne måned og man mener at vide at han har modtaget et tilbud fra Sevilla, som han spillede for i sidste sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu