Наши партнеры

MenuSAS Ligaens størrelse undersøges

Dansk fodbold

Den nuværende stuktur med tolv hold, der støder sammen tre gange på et år i SAS Ligaen, har mødt stor kritik fra flere vinkler. Nu har DBU og Divisionsforeningen smidt sammenlagt 1,5 millioner kroner i analysearbejde omkring ligastrukturen, der måske står overfor en ændring.

Flere steder fra lyder en rungende kritik af den nuværende størrelse på SAS Ligaen. Modsat mange af de større europæiske ligaer er der kun 12 hold i den danske SAS Liga. Den voldsomme kritik af den nuværende opbygning bliver nu taget til efterretning, da DBU og Divisionsforeningen hver har smidt 750.000 danske kroner efter analysearbejde, der skal slå ulemper og fordele fast ved den nuværende opbygning.

“DBU og Divisionsforeningen har hver afsat 750.000 kroner til et dybtgående analyse-arbejde, hvor man én gang for alle får undersøgt, hvilke fordele og ulemper, der er ved færre eller flere hold. Og det gælder for alle områder, der har betydning for den professionelle fodbold, over det sportslige til det økonomiske, plus alle de andre aspekter. Arbejdet med analysen vil blive styret af eksterne kræfter,” siger formanden for Divisionsforeningen, Thomas Christensen, ifølge Fyens Stiftstidende.

Han fastslår i samme åndedrag, at det forventes, at ligaen bliver ændret i løbet af ganske få år. Samtidig fortæller han, at der både kan være tale om flere, men også færre hold i den bedste danske række.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu