Наши партнеры

MenuSAS Liga-trænere kritiserer disciplinærudvalget

Dansk fodbold

TV 2 Sporten har foretaget en rundspørge hos ni SAS Liga-trænere, hvoraf otte ud af dem mener, at DBU’s Disciplinærudvalg skal ændre deres retningslinier for, hvilke sager, de blander sig i.

I den netop afsluttede SAS Liga-sæson, har DBU’s Disciplinærudvalg været meget i scene. Disciplinærudvalget har i højere grad udstukket karantæner, efter at de har kunnet vurdere sagerne igennem medierne.

TV 2 Sporten har undersøgt, hvad SAS Liga-trænernes holdning er til DBU’s Disciplinærudvalg, og ud af de ni trænere, som er blevet spurgt, mener otte, at retningslinierne bør ændres over for, hvilke sager, udvalget blander sig i.

“Det har virket for tilfældigt med den linje, der har været lagt. Man kan i hvert fald sidde og være lidt bekymrede over, hvad er det for nogle episoder, der kommer til at give karantæne,” udtaler FC Midtjyllands cheftræner, Thomas Thomasberg, til TV2 Sporten.

DBU har haft et bestyrelsesmøde omkring problemet, men de har ikke ønsket at gå i detaljer. De fortæller dog, at der fremover skal være større entydighed og konsekvens i de sager, man tager op.

Spillere som Kenneth Emil Petersen, Morten Avnskjold samt Peter Graulund har alle fået udstukket karantæner, efter at udvalget har taget deres sager op.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu