Наши партнеры

MenuSAS Liga-trænere går i kødet på dommerne

Dansk fodbold

De danske SAS Liga-trænere er ikke altid enige med dommernes beslutninger. Dog er der en enkel ting, som de efterhånden er ved at være rigtig godt træt af. Dommerne reagerer for hårdt på træneres reaktioner på sidelinjen.

Mange af trænerne i den danske SAS Liga, har prøvet at blive smidt ud fra en kamp, og dermed måtte overvære den resterende del af et opgør på tribunerne. Dette er hovedsageligt sket efter voldsomme udbrud og gestikulering som følge af noget, der skete inde på banen.

I sidste måned skete det for Morten Wieghorst, da han slog til en stol.

“Jeg ved, at dommerne gør deres bedste, men vi skal have diskuteret, om vi vil helt væk fra følelserne og sidde som passive stenstøtter på bænken. Eller om man må have følelserne med, både de positive og de negative. Publikum, sponsorere og spillere har jo følelser med. Hvorfor må trænerne så ikke,” spørger Wieghorst på sporten.dk.

Denne mening bakkes op af Ståle Solbakken, der af flere omgange har reageret voldsomt, blandt andet da han skubbede til sin assistent, Per Nielsen.

“I Danmark slår de meget hårdt ned på trænerne, og nogle er mere koncentrerede om det end at dømme selve kampen. Der er ingen tjent med. Fodbold er følelser, og det kan man ikke fjerne. I Danmark skaber man på en måde problemerne selv ved at være så stramme i linjen, for hvis sindige Morten Wieghorst bliver sendt på tribunen, så må der være noget galt,” forklarer FC Købehavns Ståle Solbakken.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu