Наши партнеры

MenuSAS Liga-toptrænere evaluerer på sæsonen

Dansk fodbold

I dag blev sæsonens sidste kampe i SAS Ligaen afviklet. Herefter stod det klart, at FC København sikrede mesterskabet, mens OB tog andenpladsen et point foran Brøndby IF, som måtte nøjes med tredjepladsen. De tre topholds cheftrænere har gjort status med sæsonen.

FC Københavns cheftræner, Ståle Solbakken:

“Jeg er glad på hele klubbens vegne, for der har været pres på hele sæsonen. Men vi har i dag en fantastisk kulisse, og om end det ikke bliver til sejr, så er det en fin afslutning på hvad der har været en perfekt sæson. Vi havde ikke det bedste udgangspunkt til at starte med, vi fik kun otte point i de første fire kampe, men efter kampene mod Lillestrøm og FC Midtjylland, så vendte det, og specielt på hjemmebane har vi været uhyggeligt gode,” sagde han til FCK’s hjemmeside.

OB’s cheftræner, Lars Olsen:

“På et tidspunkt i sæsonen kunne vi lugte guldet, men det glippede. Det næstbedste er sølv, og der er stor forskel på sølv og bronze. Vi har spillet gode kampe og mindre gode kampe, men vi er næstbedst, og det er vi glade for. Det betyder noget at rykke den plads frem, og det er specielt at vinde sølv. Det var også en af grundene til at jeg kom hertil. Jeg vil gerne vinde medaljer, mesterskaber og trofæer, og så må vi se, om vi kan komme højere op næste år,” fortalte Lars Olsen til OB’s hjemmeside.

Brøndbys cheftræner, Kent Nielsen:

”Vi er skuffede lige nu og vil være det de næste dage. Sådan skal det være, når man ligger til guld med tre runder tilbage. Vi laver nogle personlige fejl i dag, som vi ikke må lave. Det har vi desværre gjort i de seneste par kampe, og vi kan kigge tilbage på en maj måned, som ikke har været god. Selv om vi er ikke på nogen måde er tilfredse lige nu, kan vi kigge tilbage på en sæson, hvor vi har hentet 68 point, og det er ok. Men det sidste indtryk er det tydeligste. Både når man er fan, og når man er spiller eller træner,” udtalte Nielsen til Brøndbys hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu