Наши партнеры

MenuSAS Liga-spiller stopper grundet psykiske problemer

Dansk fodbold

SønderjyskE’s Jacob Stolberg vil stoppe i klubben enten ved udgangen af denne måned eller senest til sommer. Grunden til dette er, at han lider af psykiske problemer.

SønderjyskE-spilleren Jacob Stolberg har gjort sig klart, at han vil stoppe med at spille fodbold på topniveau i den nærmeste fremtid. Årsagen til dette er, at han lider af problemer, som påvirker hans hverdag.

”Jeg lider af psykiske problemer, blandt andet panikangst og dødsangst. Det dræner mig for energi i hverdagen. Det går ud over mine muskler i kroppen. Jeg føler mig nogle gange som en 40-årig mand, der løber rundt inde på banen,” fortæller Jacob Stolberg til bold.dk.

Stolbergs far gik bort for et år siden, hvilket har påvirket ham meget.

”For et år siden havde jeg lige haft det bedste år i min karriere. Efter min fars død fulgte det værste år. Det hænger sammen. Når tingene ikke fungerer uden for banen, så fungerer de heller ikke på banen. Det må man erkende og se realistisk på det,” siger Jacob Stolberg, som dog gør fremskridt i skrivende stund.

Trods dette ønsker han, at få sin kontrakt med sønderjyderne ophævet.

”Det er i begges interesse, at vi ophæver kontrakten. Vi håber på en afklaring inden den 31. januar, men ellers må jeg vente til sommer. Nu finder klubben ud af, hvad den kan gøre for mig,” forklarer Stolberg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu