Наши партнеры

MenuSAS Liga-klubber: Ligaen skal udvides

Dansk fodbold

Hele 15 ud af 24 SAS Liga-trænere og klubledere ser gerne, at SAS Ligaen bliver udvidet. Det viser en rundringning som Ritzau har foretaget.

Nyhedsbureauet Ritzau har foretaget en rundringning, hvor de har spurgt, hvor mange der ønsker, at SAS Ligaen skal udvides. Dette ønsker hele 15 ud af 24 trænere og ledere i SAS Liga-klubberne.

”Jeg kunne blive beskyldt for at være inhabil, fordi vi er i den nederste halvdel, men SAS Ligaen kan godt bære at blive større. Vi har hos os spillere som Martin Spelmann og Morten Rasmussen, der ikke kunne begå sig i en større klub som Brøndby, de får spilletid hos os nu. De mindre SAS Liga-klubber er parat til at give unge, talentfulde spillere noget spilletid. Både af interesse og af nød,” lyder argumentet fra Horsens-træner Kent Nielsen ifølge Ritzau.

Klubejer i FC Nordsjælland, Allan K. Pedersen, mener, at en større liga vil gøre grundlaget for ledelsesudvikling i klubberne bedre.

”Lige nu rykker 20 procent af SAS Ligaen ud, og det betyder, at 50 procent af ledelsesenergien i 50 procent af sæsonen bruges på at gøre sig klar til eventuel nedrykning. Det er ukonstruktivt. Jeg tror, at det ville hjælpe dansk fodbold, hvis der kom nogle flere hold op og fik noget bedre økonomi, så de kunne få råd til noget bedre talentudvikling,” fortæller han.

Fem af de adspurgte personer så gerne, at man lavede ligaen mindre. Det drejer sig om FC Midtjyllands sportsdirektør Jens Ørgaard, SønderjyskE-træner Carsten Broe, FC Københavns træner Ståle Solbakken og klubbens bestyrelsesformand Flemming Østergaard samt OB’s direktør Kim Brink.Kommentér

En kommentar til “SAS Liga-klubber: Ligaen skal udvides

  1. Raftek siger:

    [b][/b][small][/small][center][/center]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu