Наши партнеры

MenuSAS Liga-klubber frustreret: Forsinkede tv-penge

Dansk fodbold

En række SAS Liga-klubber er frustrerede over, at størstedelen af deres andel af tv-pengene først udbetales i slutningen af året.

Selvom de danske SAS Liga-klubber har fået en god ny tv-aftale i hus, så er det de færreste klubber, som har kunnet mærke noget til tv-indtægterne.

Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten er det kun en lille udsnit af pengene, som er blevet udbetalt. De fem rettighedshavere skal nemlig først betale første del af milliardaftalen til december, hvilket betyder, at Divisionsforeningen ikke kan udbetale mange tv-penge inden da.

Den forsinkede udbetaling påvirker en række klubber, som har budgetteret med indtægterne og allerede bogført dem som en indkomst, eftersom de nu står med et likviditetsproblem.

”Pengene kommer senere, men det kan man ikke betale noget med nu,” som direktør Mogens Krogh fra Hvidovre siger det til avisen.

”Klubberne er fra begyndelsen og fortløbende i løbet af 2008 blevet orienteret om, hvordan likviditeten er i forhold til indtægtsfordelingen fra medieaftalerne, så det kan jeg ikke forstå, at der skulle være noget nyt i,” fortæller Divisionsforenings direktør, Claus Thomsen.

Det økonomiske problem for de mindre klubber bliver ikke bedre af, at der vil blive opkrævet skat af det fulde beløb, der er optjent, på trods af at pengene endnu ikke er udbetalt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu