Наши партнеры

MenuSAS Liga-klub opruster på talentarbejdet

Dansk fodbold

De nordjyske mestre fra AaB har ansat Jacob Larsen som sportslig ansvarlig for elite-ungdomsarbejdet og Per Westergaard som talentspejder.

AaB ser frem mod mange titler i fremtiden, og har derfor valgt at ansætte to nye ansigter i klubbens allerede stærke organisation.

Det drejer sig om den 28-årige tidlige førsteholdsspiller Jacob Larsen, der bliver ansvarlig for klubbens elite-ungdomsarbejde.

“I AaB vil vi til stadighed bruge økonomiske ressourcer på at udvikle talentsiden. Kort fortalt bliver Jacob Larsens opgave at strukturere og hæve niveauet yderligere på det allerede dygtige arbejde, der bliver gjort med AaB’s eliteungdomsarbejde,” fortæller sportsdirektør Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

Trods sin unge alder, så er det seks år siden, Jacob Larsen måtte stoppe fodboldkarrieren grundet en skade. Han har brugt tiden flittigt, da han har uddannet sig som lærer og forventer samtidig at få en A-trænerlicens i løbet af året.

Klubbens anden forstærkning er den 56-årige Per Westergaard. Som Larsen har Westergaard også haft en fortid i AaB både som spiller og som tidligere spiller. Per Westergaard tiltræder som scout for AaB.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu