Наши партнеры

MenuSAS Liga-dommere får europæiske opgaver

Andet fodbold

SAS Liga-dommerne Nicolai Vollquartz og Claus Bo Larsen vil snart kunne ses i europæiske sammenhænge, da de både skal dømme UEFA Cup og Champions League.

De to danske dommere Claus Bo Larsen og Nicolai Vollquarts, vil i februar kunne ses i europæiske sammenhænge, de begge har fået til opgave, at dømme opgør i henholdsvis UEFA Cuppen og Champions League.

Nicolai Vollquartz vil stå for det første danske fløjt af de to, når han den 14. februar skal dømme UEFA Cup-kampen mellem Bolton og Atletico Madrid. På linjerne vil Torben Jensen samt Bo Abildgaard vinke, mens Thomas Vejlgaard tager med som fjerdedommer.

Claus Bo Larsen, der også vil komme i aktion, ved endnu kun, at han skal dømme Champions League, men det præcise opgør, er endnu ikke fastlagt. Det ligger dog fast, at han vil få hjælp af linjedommerne, Bill Rene Hansen og Henrik Sønderby, mens Peter Rasmussen er fjerdedommer.

Senest Claus Bo Larsen dømte var i sidste måned, ved VM for klubhold, der blev afholdt i Japan, hvor han dømte som den eneste europæiske dommer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu