Наши партнеры

MenuSAS Liga-cheftræner: Danmark er favorit til VM

VM

FC Københavns norske cheftræner, Ståle Solbakken, betegner Danmark som en klar favorit til at kvalificere sig til VM næste år. Han udelukker, at Portugal er kandidat til førstepladsen i Danmarks gruppe.

Ståle Solbakken, som står i spidsen for FC København, regner med, at Danmark kvalificerer sig til VM næste år, efter han har kigget på de seneste resultater, som siger en 3-0-sejr over Malta, mens man hentede uafgjorte resultater med både Portugal og Sverige

”Danskerne skal i hvert fald dumme sig vanvittigt meget, hvis ikke det skal kunne lade sig gøre at komme til VM. I og med at Sverige smed point mod Albanien og har spillet to gange 0-0 mod Portugal, så er Danmark klar favorit i gruppen. Med en sejr over Sverige i juni så er det vel så godt som afgjort, vil jeg tro,” fastslår nordmanden over for sporten.dk.

Dermed anser han ikke Portugal som en kandidat til den eftertragtede førsteplads i VM-kvalifikationsgruppe 1.

Solbakken mener også, at FC København vil få glæde af, at Danmark kvalificerer sig, da det motiverer spillerne til at yde en ekstra indsats.

”Det er også godt for mine spillere at have en slutrunde at se frem mod. Det kan jeg helt sikkert mærke på dem, for en slutrunde er det største, du kan opnå som spiller. Det vil helt sikkert motivere dem,” vurderer Ståle Solbakken.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu