Наши партнеры

MenuSAS Liga-bundholds topscorer langtidsskadet

Dansk fodbold

SAS Liga-bundholdet HB Køge får endnu sværere betingelser i bestræbelserne på at undgå nedrykning, idet holdets topscorer Emmanuel Ake er færdig for indeværende sæson med en skade i akillessenen.

HB Køges topscorer, Emmanuel Ake, må indse, at han ikke kan hjælpe sit hold i bestræbelserne på at undgå nedrykning fra SAS Ligaen, eftersom han har pådraget sig en alvorlig skade i akillessenen, som holder ham ude i resten af sæsonen.

Emmanuel Ake blev skadet, da han repræsenterede sit land Kenya i weekendens VM-kvalifikationskamp mod Nigeria. Han vil blive opereret i morgen formiddag.

”Vi havde lige udlignet til 2-2, og jeg løb foran med en mand i ryggen, som trådte på min akillessene. Jeg havde dog ikke regnet med, at senen var revet helt over, men det er den, og jeg skal opereres med det samme,” forklarer Ake til klubbens hjemmeside.

HB Køge, der indtager en ellevteplads i SAS Ligaen, forventer, at Ake er tilbage efter sommeren 2010, hvis alt går planmæssigt. Topscoreren for HB Køge har nettet fem gange i sæsonen, og klubben har hele syv point op til SønderjyskE på tiendepladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu