Наши партнеры

MenuSAS Liga-bundhold giver gratis entré

Dansk fodbold

Randers FC som bestemt ikke har fået den ønskede start på denne SAS Liga-sæson, har nu taget alternative tiltag i brug, for at lokke flere tilhængere til klubbens kampe. Således tilbyder kronjyderne gratis entré i det kommende SAS Liga-opgør mod HB Køge.

Randers FC har blot hentet et point efter ni SAS Liga-kampe, hvilket placerer holdet på sidstepladsen. Den sportslige nedtur har også kunnet mærkes på lægterne, og derfor tager kronjyderne nu alternative metoder i brug for at få flere tilhængere til den kommende kamp.

Holdet har brug for en sejr, når man møder det andet bundhold HB Køge på hjemmebane lørdag. For at opnå den maksimale støtte fra holdets fans, tilbyder klubben gratis entré til Essex Park.

”Spillerne og klubben bliver hver dag mindet om, hvor skidt det ser ud for Randers FC – nu vil vi have minderne tilbage om masser af mennesker og opbakning på Essex Park Randers! Vi har brug for dig og alle de fodboldtilhængere, der har blot en smule interesse i Randers FC’s ve og vel. Kom og støt op om holdet til en af de mest kritiske kampe i klubbens historie,” skriver klubben på sin hjemmeside.

Initiativet er blevet muligt, fordi holdets tre største sponsorer, Essex, Sparekassen Kronjylland og Energi Randers, har hjulpet med at dække udgifterne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu