Наши партнеры

MenuSand i trænerteamet på landsholdet

Dansk fodbold

DBU har offentliggjort, at den tidligere landsholdsangriber, Ebbe Sand, er blevet ansat på det danske landshold som angrebstræner.

Ebbe Sand er tilbage på landsholdet, men denne gang i en rolle som angrebstræner. DBU offentliggjorde i dag, at Sand i fremtiden vil indgå i trænerteamet på landsholdet, der udover landstræner Morten Olsen, består af Peter Bonde, Torben Storm og Lars Høgh.

Landstræneren håber, at Ebbe Sands rutine kan have en god effekt på landsholdsangribernes effektivitet foran mål.

”Vi har i mange kampe haft meget boldbesiddelse og spillet os frem til målchancer, som ikke er blevet udnyttet. Nu skal vi til at have puttet bolden i kassen på chancerne, og derfor tilknytter vi Ebbe Sand som specialist på området,” siger Olsen.

Ebbe Sand har fået kontrakt til efter VM-kvalifikationen, men hvis Danmark skal deltage i VM 2010 i Afrika, vil kontrakten blive forlænget til efter slutrunden. Sand ser frem til den nye udfordring.

”Det er en stor ære for mig og med stolthed, at jeg nu igen er en del af landsholdet – det er som at få debut igen! Da Morten kontaktede mig, havde jeg med det samme en rigtig god fornemmelse, for det er et ønskejob for mig. Her får jeg muligheden for at arbejde med den praktiske træning og kombinere den med sparring og coaching,” siger Ebbe Sand.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu