Наши партнеры

MenuSand afløses af Mølby i AGF

Dansk fodbold

Peter Sand er i dag stoppet som assistenttræner i AGF, og hans afløser er allerede fundet. Der er tale om Johnny Mølby. Peter Sand ser tilbage på to gode år i klubben, hvor han også fik spilletid.

Efter sommerferien vil noget være en smule anderledes på Fredensvang. Banerne vil stadig være grønne og træerne vil stadig stå hvor de plejer, men der vil være et nyt ansigt i staben. Johnny Mølby er ny i staben, da han afløser Peter Sand, der ønsker at prøve kræfter med verdenen udenfor fodobld.

“Der gemmer sig ingen dramatik bag min beslutning, men jeg må bare konstatere, at jeg er blevet mæt af fodbold. Trænergerningen var ikke noget jeg selv opsøgte, men en mulighed, der bød sig. Jeg kan godt lide udfordringer, og derfor kastede jeg mig over det. Nu er jeg dog kommet til et tidspunkt i mit liv, hvor jeg gerne vil prøve noget andet. Folk, der kender mig, ved, at jeg ikke træffer forhastede beslutninger. Det er noget, der har været undervejs længe, og jeg er glad for, at AGF har vist forståelse for min situation,” siger Peter Sand til AGF’s hjemmeside.

Johnny Mølby glæder sig til den nye rolle som assistenttræner.

“Jeg glæder mig meget. Jeg har søgt efter at komme til et elitemiljø, og hele setuppet i AGF finder jeg meget spændende. Klubben satser meget på at udvikle deres egne talenter, og her synes jeg, at jeg har meget at byde ind med. Samtidig glæder jeg mig også til samarbejdet med Ove,” siger Johnny Mølby, der tiltræder på en to-årig kontrakt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu