Наши партнеры

Menu



Saha til Merseyside

Engelsk fodbold

Manchester Uniteds franskmand, Louis Saha, er i dag præsenteret som ny spiller i Merseyside-klubben, Everton. Han har fået sig en toårig kontrakt.

Den franske angriber, Louis Saha, har næsten lige siden sin ankomst på Old Trafford, nærmest været konstant skadet, og det er derfor ikke blevet til den helt store ønskede succes, som man kunne have forventet.

Den 30-årige angriber nåede dog at nette 42 gange, men det inden for en kamprække af 124 kampe, over de 4½ år, han har tilbragt i United.

Men som før nævnt, var hele hans periode i United præget af mange skadespauser, og det har nu fået Manchester United til at sælge den 30-årige angriber til Everton, for en endnu ukendt pris.

Saha ser frem til en ny tid, og forhåbentlig en mindre skadespræget periode for et nyt hold, men han indrømmer, at han er trist over måden hans karriere på Old Trafford sluttede.

”Jeg er en smule skuffet over min tid hos United, slutter som den gør, med så mange skadesproblemer,” siger han til Evertons officielle hjemmeside.

”I Everton er der udsigt til europæisk fodbold for det første, og jeg var meget imponeret da jeg talte med klubbens manager, David Moyes. Han fortalte mig helt præcist hvordan han ville have mig til at spille,” siger Saha yderligere.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu