Наши партнеры

MenuRytter og Jensens karantæne afsluttet

Dansk fodbold

Efter klammeriet i sidste uge mellem Mike Jensen og Thomas Rytter, valgte Tom Køhlert, at give begge spillere en uges karantæne. Den har de nu overstået, ved at sidde ude i de to kampe mod OB og de har fået accept til at spille igen, når Brøndby på søndag, skal møde Lyngby.

”På søndag spiller alle dem, som er klar. Enten på Brøndbys 1. eller 2. hold. Der skal slet ikke være tvivl om, at det er mig der sætter holdet og hvis man ikke er på 1.holdet, så er det af sportslige og ikke disciplinære grunde,” sagde Tom Køhlert til B.T. og fortsatte:

”Jeg er træneren, så det er mig der bestemmer og jeg er i min gode ret, til ikke at sige, hvor lang tid deres karantæne varer. Hvis det er syv dage siden, de fik deres karantæne, så har deres karantæne varet i syv dage. For mit vedkommende er sagen nu lukket.”

Tidligere i sæsonen, havde Morten ”Duncan” Rasmussen en lignende karantæne, da han gik i byen, efter et Brøndby-nederlag til AGF.Kommentér

En kommentar til “Rytter og Jensens karantæne afsluttet

  1. AK siger:

    Er det bare mig eller er der forskelbehandling i Brøndby? Ja, jeg ved godt at Peter Madsen og/eller Duncan fik karantæne, men alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu