Наши партнеры

MenuRusland-sejr i Luzhniki

VM

Rusland og Slovenien tørnede i aften sammen i play off-kampene i den europæiske VM-kvalifikation. Kampen endte med en russiske sejr, men Sloveniens Nejc Pecnik nåede at reducere i kampens sidste minutter.

Otte hold skal á to kampe kæmpe om de sidste fire billetter til VM i Sydafrika fra Europa. To af disse hold, Rusland og Slovenien, tørnede sammen i dag klokken 17.00 dansk tid i Luzhniki.

Russerne var på forhånd udråbt som favoritter, og der var derfor lagt op til en russisk sejr især, da de var på hjemmebane. Man så da også flot opstil fra start af, og Guus Hiddinks tropper var bedst fra første halvleg. Kort forinden halvlegen modtog Everton-spilleren, Diniyar Bilyaletdinov bolden på kanten af feltet, hvorefter han med en flot vending satte to mand af. Til sidst stod han overfor målmanden, som kan på let vis kunne overpassere.

Bilyaletdinov viste sig dog igen kort efter pausen, da han igen var på pletten. Russeren satte på elegant vis ind ved nærmeste stolpe.

Så var det presset ellers sat over på Slovenien, der meget gerne skulle forsøge at skabe muligheder fremad på banen, hvis de vil have et bedre udgangspunkt til hjemmebanekampen. Samtidig så russerne tilfredse, da de blot kom til mindre chancer, og ellers effektiv fik paraderet slovenernes fra chancer.

Hen mod slutminutterne kunne russernes forsvarsspil så ikke mere. For Nejc Pecnik kunne med to minutter tilbage headet et indlæg ind i netmaskerne, og sikre slovenerne en fint udgangspunkt forinden returopgøret i Bratislava.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu