Наши партнеры

MenuRune Pedersen i bedring

Dansk fodbold

Lyngby-keeperen Rune Pedersen er så småt ved at komme sig over gigten i hans fingre, som har holdt ham ude i et par måneder.

Rune Pedersen, som indtil videre har stået en glimrende sæson for Lyngby Boldklub, har været plaget af gigt i fingrene i et par måneder. Den tidligere FC København-keeper er dog ved at komme sig, og det er noget, der glæder cheftræner Kasper Hjulmand.

“Rune har for første gang i tre måneder haft handsker på. Han kan kaste og gribe lidt. Det er ikke lang tid siden, han ikke var i stand til at gribe en bold, så der er helt sikkert sket en bedring, men det er meget små skridt,” siger Kasper Hjulmand til B.T.

“Indtil videre har reaktionen været god. Rune har ikke mærket smerter efterfølgende, så det er positivt. Men vi tager det meget stille og roligt. Det handler ikke om at få ham klar til en speciel dato – men om at få ham klar.”

Lyngby, der ligger på sidstepladsen i SAS Ligaen, er i øjeblikket på træningslejr i Tyrkiet. Her venter to kampe mod henholdsvis hviderussiske FC MTZ-RIPO Minsk og FC Ural.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu