Наши партнеры

MenuRumænsk underdog snød AS Roma

Champions League

Endnu af rundes kampe, hvor resultatet næsten kunne forudsiges. Dog formåede de rumænske gæster, CFR Cluj, at ryste hjemmeholdet fra den italienske hovedstad. De upåagtede gæster fra den østlige del af Europa, sørgede for lidt af en opvågner, da de besejrede Roma med 2-1.

En god sum AS Roma-fans, var mødt op for at se deres helte udklaske et harmløse CFR Cluj, der blot havde haft held med at snige sig ind i de fine holds rækker. Tirsdag aften fik dagens gæst i støvlelandet dog modbevist denne fordom, da de gav romerne kamp til stregen – og lidt til.

Efter et kvarters spil var den aldrende Christan Panucci dog på pletten, da han fik scoret kampens første kasse. Daniele De Rossi vandt en fysisk duel på højrekanten, hvorefter han afprøvede sine evner som fløjspiller. Det kunne være, at den hårdtslidende oprydder, skulle prøves derude en ekstra gang mere, da indlægget var sensationelt. Panucci havde ingen problemer med at heade hjemmeholdet i spidsen .

Dog varede fornøjelsen ikke mere end små ti minutter, da CFR Cluj slog hurtigt igen. Den hurtigtløbende brasser, Culio, stormede til kanten af feltet, hvorefter han med en velplaceret og knastør afslutning, bragte lighed i regnskabet. De to hold gik til pause på 1-1.

Kort efter pausen var Cluj igen på spil. Igen var Culio manden med målet, da han med en endnu flottere afslutning end ved det første mål, fik udplaceret Doni i AS Roma-kassen. Med et veludført lob fra det yderste af feltet, kunne hele stadionet beskue bolden sejle sagte ind i nettet, og dermed bringe Cluj til en føring på 2-1.

En god fight holdt romerne tilbage, hvorfor kampen endte med en rumænsk sensation. 2-1 til Cluj.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu