Rumænere drillede Stuttgart

Det rumænske mesterhold, Unirea Urziceni, drillede på hjemmebane tyske VfB Stuttgart, der efter planen kom foran, men i anden halvleg udlignede hjemmeholdet til 1-1, som kampen endte.

De tyske gæster chokstartede efter fem minutter, da Serdar Tasci tog chancen ude fra. Tasci fik skudt bolden afsted fra 16 meter og kom forbi Arlauskis i Urziceni-målet, da han sendte bolden langt nede i højre hjørne.

Resten af halvlegen var meget præget af frispark og derfor kom der aldrig rytme i kampen, hvorfor pausestillingen var 1-0 til Stuttgart, men det blev der hurtigt lavet om på i anden halvleg.

Anden halvleg var blot tre minutter gammel, da Unirea Urziceni udlignede ved Dacian Varga, som fyrede bolden afsted mod mål med venstrebenet fra højre side af banen og den sneg sig ind bag Jens Lehmann i Stuttgart-målet.

Der blev ikke scoret flere mål i det ret kedelige opgør, som var præget af mange frispark, men som man må formode hjemmeholdet er godt tilfredse med, idet at de kom på pointtavlen.

Stuttgart fordobler med det uafgjorte resultat deres pointantal til to i gruppe G, mens rumænske Unirea Urziceni fik deres første point.