Наши партнеры

MenuRui Costa sænkede FC København

Champions League

FC København kæmpede bravt i kampen mod Benfica, men to mål af Rui Costa sænkede de danske mestre, som tabte 2-1.

FC Københan startede kampen fint, og sørgede for at minimere fejlene bagude. Alligevel var Benfica tæt på efter tyve minutters spil, men Cardozas hovedstød gik en meters penge forbi mål.

Fem minutter efter var Rui Costa anderledes skarp. Fra omkring 25 meters afstand sendte han bolden ind bag Jesper Christiansen i FCK-målet.

FC København kom derefter lidt længere frem på banen, og blot ti minutter efter portugisernes føringsmål fik de det vitale udebanemål. Atiba Huchinson var hurtigst over en retur efter et indlæg af Jesper Grønkjær. 1-1 var stillingen ved pausen.

Benfica kom stærkt ud til anden halvleg, men efterhånden som halvlegen skred frem og bolden ikke ville i mål, begyndte frustrationen at melde sig.

Men kort før tid kom målet for hjemmeholdet. Rui Costa viste på ny sin fremragende sparketeknik, og lukkede kampen med sit mål til 2-1.

Returkampen spilles i Parken den 29. august, og med udemålet sikrede FC København sig et udmærket udgangspunkt, med mulighederne for at gå videre.Kommentér

En kommentar til “Rui Costa sænkede FC København

  1. Mikkel Lasson siger:

    Det bliver spændende at følge, og især på stadion! 🙂 Glæder mig som en sindssyg, efter det flotte resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu