Наши партнеры

MenuRoy Evans: de røde vinder mesterskabet

Engelsk fodbold

I sidste sæson måtte Liverpool FC se mesterskabet gå til Manchester United, selv om klubben havde tabt færre kampe og scoret flere mål. På den baggrund siger den tidligere spiller og manager hos Liverpool, Roy Evans, at mesterskabet næste sæson går til ”de røde”.

Manchester United vandt sidste års udgave af Premier League med 4 point til Liverpool, der længe var inde i kampen om mesterskabet. Liverpool havde endda kun tabt 2 kampe hele sæsonen mod Uniteds 4, men havde til gengæld spillet 11 kampe uafgjort mod Uniteds 6. Derudover havde Liverpool med 77 scoringer formået at finde netmaskerne 9 gange mere end United.

Den tidligere Liverpool-manager, 60-årige Roy Evans, mener på baggrund af sidste sæson, at spillerne må være tændte på at hente mesterskabet. Og han mener, det faktisk også vil ske i den kommende sæson. Evans siger til Liverpools hjemmeside:

”Jeg mener, at man som spiller, der har været så tæt på og involveret i kampen om mesterskabet, vil vide, at man er i stand til at gå hele vejen og vinde mesterskabet. Du får en masse selvtillid; ikke kun personligt, men alle omkring dig. Det er noget, du ikke kan købe dig til. I sidste sæson spillede Liverpool godt og hentede en masse point, så vi var skuffede over ikke at vinde titlen. Men de bør kunne tanke selvtillid ovenpå oplevelsen i stedet for at se det som noget negativt. Vi kunne ikke have været tættere på i sidste sæson, og jeg er derfor meget optimistisk med hensyn til næste sæson.”

Roy Evans spillede selv for Liverpool fra 1965 til 1974, men uden den store succes på banen. Den daværende manager, Bill Shankly, mente derimod, at Evans kunne blive en god træner. I mange år var Evans assistent for Shankly og de efterfølgende trænere i Liverpool, indtil han selv i 1994 blev træner for klubben. Han fungerede som manager i 5 sæsoner, hvor den sidste sæson i 1998 var i samarbejde med Gérard Houllier.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu