Наши партнеры

MenuRosenborg besejrede igen Valencia

Champions League

Valencia skulle forsøge at tage revanche mod Rosenborg efter de to klubbers første møde. De norske gæster var dog taget til Spanien for at vinde, og det var hvad de gjorde.

I de to klubbers første møde vandt nordmændene noget overraskende 2-0. I denne kamp måtte Valencia derfor være opsatte på revanche. Dette tog Rosenborg sig dog ikke af. Efter en halv times spil var det nemlig dem, der kommer foran ved Steffen Iversen. I et rigtig godt angreb endte bolden hos Iversen, der via stolpen fik bolden i mål til Rosenborg-føring.

De norske gæster var i det hele taget farlige i første halvleg, hvor de kom frem til flere gode muligheder. Hjemmeholdet havde også deres chancer. David Villa forsøgte sig med et langskud, men desværre for ham og Valencia hev Rosenborg-keeperen en flot redning frem, og forhindrede scoringen.

I anden halvleg skulle Valencia frem og score, men i stedet for en udligning fordoblede udeholdet blot føringen. Igen var det Iversen der scorede målet for gæsterne, der nu var på vej mod at gentage triumfen fra sidste opgør mod Valencia.

Valencia havde besvær med at komme tilbage i opgøret, hvor Rosenborg igen viste en god figur. De havde flere gode afslutninger, og det var tydeligt, at dette bestemt ikke behagede hjemmepublikummet. Spillerne formåede dog ikke at komme tilbage i opgøret, som dermed igen blev vundet af Rosenborg. Med samme cifre som sidste opgør, 0-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu