Наши партнеры

MenuRooney vil kompensere for Ronaldos afgang

Engelsk fodbold

I sommers skiftede Cristiano Ronaldo fra Manchester United til Real Madrid, og de forsvarende engelske mestre mistede dermed en vigtig spiller og målscorer. Wayne Rooney mener dog, at han kan kompensere for Ronaldos afgang.

Cristiano Ronaldo var en særdeles markant spiller hos Manchester United, hvor han scorede masser af mål og med sin hurtighed ofte spillede sine medspillere frem til store chancer. I sin tid i klubben nåede han 196 kampe og scorede 84 mål, og han efterlader derfor et vist tomrum.

Manchester United har siden genopfundet den lille vævre angriber, Michael Owen, men samtidig har den 23-årige angriber Wayne Rooney fået tildelt en ny rolle i det fremadrettede spil. Det betyder, at Rooney nu mener, at han kan kompensere for Ronaldos afgang og stiler efter at score 25 mål i denne sæson. Wayne Rooney siger:

”25 er et mål, som jeg håber, jeg kan nå. Jeg har altid sagt, jeg skal lave flere mål, og forhåbentlig vil jeg kunne gøre det denne sæson. Jeg har i hvert fald fået det, som jeg gerne vil. Jeg kan lide at spille gennem midten. Træneren (Sir Alex Ferguson, red.) har sagt, at jeg skal spille sådan resten af sæsonen, og jeg er meget tilfreds med det. Han kan skifte mening, og han bestemmer selvfølgelig, men jeg håber, han vil lade mig spille sådan i det meste af sæsonen. Hvis jeg fortsætter med at score mål, vil jeg retfærdiggøre det.”

Wayne Rooney føler sig ikke presset over det ansvar, der er lagt på hans unge, men også erfarne, skuldre i kølvandet på Ronaldos exit fra klubben:

”Jeg er tilpas med det øgede ansvar, nu hvor Cristiano er rejst. Der har været store forventninger til mig de sidste syv år, så uanset, om han var her eller ej, ville det alligevel have været sådan. Men jeg har dog aldrig betragtet mig selv som den vigtigste. Det er et holdspil. Jeg kan ikke selv vinde et trofæ.”

Wayne Rooney fik debut i Premier League som 16-årig, da han spillede i Everton. Her var han fra 2002 til 2004, hvor han skiftede til Manchester United. Her har han indtil videre spillet 157 kampe og scoret 65 mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu