Наши партнеры

MenuRonaldos skadeshelvede fortsætter

Engelsk fodbold

Verdensstjernen, Cristiano Ronaldo, har fået forlænget sin skadesdiagnose, så han nu først er tilbage om mindst en måned. I værste fald vil han først sprede sine vinger hos Manchester United engang i november.

Smertestillende medicin skulle der til, før Cristiano Ronaldo kunne holde sig fra skadeslisten i den sidste del af den forgangne sæson. Herved kunne han være med i Portugals trup under EM, men disse midler havde dog en bagdel.

Ankle-skaden, som længe har præget verdensstjernen, synes nu at drille i et endnu større omfang end førhen, og på den baggrund ønsker portugiserens arbejdsgiver ikke at tage chancer.

Alex Ferguson fortæller således til The Sun:

”Man kan ligeså godt vente en ekstra uge eller to for at sikre sig, at de ikke skal tilbage i behandling. Det er vigtigt.”

”Cristiano har været løbet hele ugen. Det er kun løbetræning, men jeg er meget tilfreds. Planen er at give ham en måneds genoptræning,” afslutter Ferguson.

I værste tilfælde kan Ronaldos genoptræning dog tage længere end en måned, nemlig omtrent to en halv, hvilken vil gøre ham spilleklar en gang midt i november.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu