Наши партнеры

MenuRonaldo truet før kamp

EM 2008

Cristano Ronaldo, der er med i Portugals trup, er blevet truet af den belgiske målmand Stijn Stijnen, der til daglig spiller i FC Bruges. Han har endda opfordret sine holdkammerater til ikke at være tilbageholdende over for portugiseren.

Den forbløffende udtalelse kommer dagen efter, at Manchester Uniteds midtbanemand modtog en anden, dog mindre alvorlig, advarsel fra Middlesbroughs George Boateng.

Portugal står over for Belgien i Lisbon på lørdag, og udeholdets målmand Stijn Stijnen udtaler, at den eneste måde at stoppe den flyvende portugiser er, at brække hans ben.

”Efter to minutter vil vi have massakreret ham så meget, at han bliver nødt til at forlade banen på en båre. Hvad skal vi ellers gøre? Portugal har bedre spillere end os, og derfor bliver vi nødt til at gøre tingene på vores måde. Hvis vi lader dem styre kampen vil vi klart tabe,” udtaler han til Eurosport.com.

”Jeg siger ikke, at vi bliver nødt til at brække nogens ben, men vi bliver nødt til at være aggressive”.

I onsdags fik Ronaldo også en advarsel fra Boros kaptajn Boateng, der sagde, ” nogen vil skade Ronaldo voldsomt, og han vil være ude for rigtig lang tid, hvis han ikke holder op med at lege med sine modstandere”.

Truslen fra den belgiske målmand vil helt sikkert forarge Alex Ferguson, der allerede mener, at der foregår en klapjagt på hans nye investering. UEFA er også bekymret for Stijnens udtalelse, og en undersøgelse vil blive igangsat, hvis det portugisiske fodboldforbund beslutter sig for at klage.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu