Наши партнеры

MenuRonaldo-trøjer i høj kurs

Spansk fodbold

Det blev en travl aften i Real Madrids souvenir-butik efter præsentationen af nyindkøbte Ronaldo. På blot to timer blev der både solgt og stjålet et stort antal af trøje nummer 9, som den portugisiske stjerne fremover skal bære.

Et næsten uhørt antal tilskuere bød i aftes Ronaldo velkommen til Real Madrid, og det kunne efterfølgende også mærkes i klubbens souvenir-butik.

Da butikken åbnede, forsøgte medarbejderne at begrænse presset ved kun at tillade 15 kunder i butikken ad gangen. Men med det enorme opbud af købelystne fans, måtte dørene åbnes for alle interesserede, og det kunne mærkes i butikken.

Blot to timer efter, at Ronaldo havde fremvist sin trøje med nummer 9 inde på Bernabeu, havde butikken solgt 2.000 trøjer. Under det kaos, der herskede i butikken, forsvandt yderligere 300 trøjer, som simpelthen blev stjålet.

Klubben oplyser, at den eftertragtede trøje koster ca. 633 kroner. Der skal derfor sælges et temmelig stort antal, før Real Madrid har indtjent de ca. 700 mio. kroner, som klubben måtte betale for Ronaldo. I den forbindelse vil det naturligvis hjælpe, hvis fansene rent faktisk betaler for trøjerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu