Наши партнеры

MenuRonaldo slog til i slutminutterne

Engelsk fodbold

Manchester United vandt her til eftermiddag en smal 2-1 sejr over et hårdt kæmpende Fulham-hold, som havde fortjent bedre. Dermed øger United ned til Chelsea, så afstanden mellem de to klubber er 9 point.

Fulham har i denne sæson drillet de store hold, bl.a. med point på Stamford Bridge og en sejr over Arsenal hjemme på Craven Cottage. I dag tog de imod førerholdet fra Manchester United, som i 2007 kun har tabt én kamp.

I starten af kampen sad Fulham på det meste, hvilket blev belønnet efter et kvarter, da Brian Mcbride udnyttede en fejl af Uniteds forsvar og målmand Edwin van der Saar. Derefter satte United sig på kampen, og det kom ikke som nogen overraskelse, at førerholdet svarede hurtigt igen.

Efter en lille halv time sendte Wayne Rooney en flot bold ind til Ryan Giggs ved bagerste stolpe, som elegant kunne lægge bolden over i det fjerneste hjørne. Dermed er Giggs kun to mål fra at have scoret 100 ligamål i United-trøjen.

I det sidste kvarter af første halveg dominerede United stort, men især Ronaldo måtte se sine forsøg gå forbi Lavstukas mål, og dermed kunne de to hold gå til halveg ved resultatet 1:1.

Efter halvegen lignede Fulham et nyt hold. London-klubben kæmpede og kom til gode chancer. Den største kom til Radzinski, som headede et flot indlæg fra Michael Brown på overliggeren.

United virkede svage, men i de sidste fem minutter slog deres topscorer, C. Ronaldo, til på en flot enkeltmandspræstation. Han driblede elegant på venstrekanten, hvorefter han trak ind i banen og sparkede bolden ind bag Lavstuka, og dermed har Ronaldo scoret 16 mål i ligaen. Ét mindre end topscorer Didier Drogba.

Med sejren er Manchester United ni point foran Chelsea, som ikke spiller Premier League i denne weekend, grundet finalen i Carling Cuppen på søndag. Fulham har 32 point på 14. pladsen. Dog kan både Sheffield United og Manchester City gå forbi London-klubben med sejre i weekenden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu