Наши партнеры

MenuRonaldo på vej tilbage

Andet fodbold

Den tidligere brasilianske målsluger, Ronaldo, er efter meget vellykket genoptræning på vej tilbage til fodbolden. I løbet af den kommende måned håber han, at have fundet en ny klub at spille for, når han er helt klar.

Siden sin grufulde knæskade i en Serie A-kamp for AC Milan har den stået på genoptræning for Ronaldo. Den er til alt held for spilleren gået forrygende, og han er nu snart klar til atter at træde græs på topniveau.

Ronaldo har ad flere omgange været nævnt i forbindelse med Manchester City såvel som Flamengo, der kan erhverve spilleren kvit og frit, fordi hans kontrakt med milaneserne udløb i sommers. Sandsynligt er det, at valget falder på Flamengo, som har ladet den 32-årige angriber træne med efter bedste evne gennem hele skadesperioden. Fysioterapeuten Bruno Mazziotti udtaler således følgende til SporTV:

”Genoptræningsperioden er blevet kortere end ventet på grundet Ronaldos ihærdighed efter at spille. Gennem otte måneder har han fulgt sin behandling, som han har nået slutningen af nu og afslutter i næste uge. Herefter vil han kunne deltage i træningen i Flamengo på lige fod med alle andre.”

For tiden er Flamengo involveret i mesterskabskampen i den bedste brasilianske fodboldrække, og kan altså givetvis se frem til at få indlemmet Ronaldo i truppen.

Skrevet af Peter NielsenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu