Наши партнеры

MenuRonaldo misser Sevilla-kamp

Spansk fodbold

Verdens dyreste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, er ikke med i Real Madrid-træneren Manuel Pellegrinis trup til søndagens brag mod det formstærke Sevilla-mandskab.

Kongeklubben Real Madrid har haft en fantastisk start på sæsonen. Efter Primera Divisións fem kampe står holdet således noteret for maksimumpoint, mens man i de to Champions League-gruppekampe har fået skrabet seks point sammen.

Hvor der ingen mangler har været i point og scoringsmæssigt, så har Los Merengues haft små tilvænningsproblemer, hvor holdets spillere bl.a. blev kritiseret af den spanske sportsavis Marca for at stå i vejen for hinanden.

Den portugisiske landsholdsspiller Cristiano Ronaldo har haft en forrygende start på tilværelsen hos Los Blancos, hvor offensivspilleren har scoret fem mål i fem ligakampe. Dog scorer han formentligt ikke i søndagens opgør mod Sevilla, da ankelskaden Ronaldo pådrog sig i Champions League-kampen mod Olympique de Marseille holder ham ude.

Desværre er Ronaldo imidlertid ikke Manuel Pellegrinis eneste bekymring, da også Álvaro Arbeloa, Lassana Diarra, Fernando Gago og Ruud van Nistelrooy ikke er med mod Sevilla, som ligger på en tredjeplads bag Real Madrid og Barcelona.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu