Наши партнеры

MenuRonaldo klar til comeback om to uger

Italiensk fodbold

AC Milans Ronaldo bliver ikke klar til weekendens Serie A-kamp mod Empoli. Angriberen må vente et par uger endnu, før han er klar til at tørne ud for Champions League-mestrene.

AC Milan regnede med, at Ronaldo ville blive sin skade kvit inden sæsonstarten, og valgte derfor ikke at hente en ny angriber i august. Desværre for Milan trækker brasilianerens skade ud, og han har endnu ikke været på banen for klubben i denne sæson.

Derfor har Milan været i lidt af en angrebskrise, da der har været langt mellem scoringerne fra Filippo Inzaghi og Alberto Gilardino i sæsonens første måneder. Champions League-mestrene kommer dog til at sætte liden til de to italienske angribere lidt endnu. Ronaldo bliver nemlig ikke klar til weekendens kamp mod Empoli, og han må derfor udskyde comebacket yderligere.

”Ronaldo er tæt på at være klar, men jeg tror alligevel ikke, man skal forvente at se ham spille i weekendens kamp mod Empoli,” sagde klubbens vicepræsident Adriano Galliani.

Lægestaben i Milan håber på, at de kan få gjort Ronaldo klar til Champions League-kampen mod Shakhtar Donetsk i næste uge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu