Наши партнеры

Menu



Ronaldinho sænkede Inter i dramatisk lokalbrag

Italiensk fodbold

AC Milan hev søndag en sejr hjem over formstærke Inter. Aftenens hjemmehold vandt på mål af nyindkøbet Ronaldinho. Der var også to udvisninger til stede.

Sommerens mest omtalte indkøb fik sågar en markant rolle i Milano-dramaet, der udspillede sig søndag aften, hvor to af Italiens bedste klubber tørnede sammen og sørgede for god gedigen underholdning til de fremmødte på San Siro. De første ti minutter bar præg af de selvfølgelige nerver ved et stort derby. Dog formåede begge mandskaber hurtigt at vise tænder, da de to holds målmænd af flere omgange måtte i aktion.

Dog blev det hele for meget for Cesar, der måtte se sin landsmænd udplacere ham efter 36 minutter. Kaka tog bolden ned af den ene flanke, hvorefter et veldrejet indlæg havde kontakt med Ronaldinhos pandebrask. Bolden sejlede fluks over i det ene hjørne, og AC Milan var i front.

I anden halvleg forsøgte Inter at komme tilbage i opgøret. Efter 56 minutter var de tæt på at udligne, da AC Milans ellers rutinerede forsøg klumrede godt og grundigt i det. Dog fandt bolden ikke vej til en Inter-spiller, hvorfor chancen blev ved de klodsede trin fra AC Milan.

Efter 76 formåede Inter at gøre det sværere for dem selv, da Nicolas Burdisso blev smidt ud. Det lignede, at argentineren på fair vis vandt en bold fra Kaka, men dagens dommer var ikke af samme overbevisning, rødt kort.

Blot fem minutter efter var der igen røde problemer for Inter. En udskiftet Materazzi, der er kendt for sit hæftige temperament formåede at give sig selv et rødt kort efter en voldsom gestikulering. Grundet, at Materazzi i forvejen var skiftet ud, blev Inter ikke reduceret til ni mand.

Trods en kæmpe chance til Adriano i overtiden, blev det ved en AC Milan-føring, og derfor kan Rossonero atter tanke selvtillid efter en noget sløv sæsonstart.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu