Наши партнеры

MenuRonaldinho ikke tilfreds med sit spil

Spansk fodbold

Ronaldinho mener ikke selv, at han har spillet det spil, som han er en af verdens bedste for, derfor vil han træne endnu hårdere til den næste sæson.

Den brasilianske troldmand, som har også kaldes har ikke tryllet meget i denne sæson, og det er han blevet kritiseret for. Nu fortæller hovedpersonen selv, at han op til den næste sæson vil træne endnu hårdere, for at tilfredsstille kritikerne og ham selv.

”Jeg har ikke været i god form i denne sæson. Jeg tror, at jeg kan arbejde hårdere, og jeg vil være sikker på, at jeg kommer op på samme niveau som de andre på holdet i næste sæson,” fortalte Ronaldinho under et interview til et brasiliansk sportsmagasin.

Ronaldinho indrømmer blankt, at han har været udkørt, det er også en af grundende til, at han har meldt fra til den sydamerikanske turnering Copa America, som bliver spillet i Venezuela fra den 26. juni til den 15. juli.

Den brasilianske landstræner, Carlos Dunga, giver Ronaldinho ret i, at han ikke har været helt på niveau med sine medspillere, når det har galt fysikken, men han mener samtidig også, at Ronaldinho kan genfinde sit gamle jeg ved en ekstra portion træning.

”Kaka er den bedste spiller for tiden. Ronaldinho har mulighed for at komme tilbage på toppen, men også Robinho kan gøre det. En Ronaldinho i topform er umulig at stoppe, men han må træne mere, så han bliver, som han var for et år siden. Teknisk set er Ronaldinho bedre end de andre,” sagde Dunga til den spanske Radio Catalunya.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu