Наши партнеры

MenuRommedahl tilfreds med debut

Andet fodbold

Dennis Rommedahl fik i gårsdagens kamp mellem NEC Nijmegen og Sparta Rotterdam debut i Nijmegen-trøjen, og danskeren selv er ganske godt tilfreds med debuten.

Nijmegen kunne for to dage siden præsentere Dennis Rommedahl på en lejeaftale, og i går fik danskeren så sin debut i klubben. Det skete med en 2-1-sejr over Sparta Rotterdam, hvor den anden dansker i klubben, Lasse Schöne, fik nettet til at blafre.

Den hurtige fløjspiller var selv ganske godt tilfreds med debuten, selvom han indrømmer, at han nok skylder et mål eller to.

“Det var godt, vi vandt kampen – fodbold er en holdsport men for mig personligt, var det en god fornemmelse. Det er rigtigt, jeg burde have scoret, men vi vandt, og det er det vigtigste,” siger en glad Dennis Rommedahl til klubbens hjemmeside.

Danskeren er desuden glad for, at klubben vil gøre brug af hans kvaliteter, som Ajax ikke ville gøre. Således fik han kun spilletid i tre af efterårets kampe for Marco van Bastens mandskab.

“Jeg er lykkelig for min debut, det var rart endelig at komme på banen og få spilletid,” slutter Dennis Rommedahl.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu