Наши партнеры

MenuRommedahl sikrede dansk sejr

EM 2008

Dennis Rommedahl sikrede, med to flotte mål, Danmark en vigtig sejr i aftenens kamp mod Letland.

Danmark kom foran 1-0 allerede efter et kvarters spil. Nicklas Bendtner fandt Dennis Rommedahl med en lang stikning i højresiden, efter en smart finte. Hurtige Rommedahl løb fra alt og alle, og sendte sikkert bolden i nettet.

Han blev endda så begejstret over scoringen, at han efterfølgende måtte indkassere en advarsel, efter at have taget trøjen af i jubel.

Få minutter efter var hurtigløberen på spil igen. Martin Jørgensen slog et flot indlæg fra venstresiden over til Rommedahl, der efter et enkelt træk trykkede af, og placerede bolden i det fjerne hjørne uden chance for den lettiske målmand, Aleksanders Kolinko.

Danmark havde flere store chancer bl.a. Jesper Grønkjær, der helt fri headede bolden over målet.

Det offensive spil fungerede fint, der var effektivitet og kynisk udnyttelse af chancerne, mens forsvarsspillet desværre var noget ustabilt til tider. Thomas Sørensen i det danske mål var dog klar, og klarede forsøgene fra Letland.

Fortjent pauseføring på 2-0 til Danmark.

Anden halvleg startede ud med et massivt pres fra Danmark, dog uden det blev helt farligt.

Jon Dahl havde en god mulighed, men hans forsøg på et lob lykkedes ikke.

I løbet af halvlegen blev danskerne mere og mere tilfredse med 2-0 føringen, og det overlod en stor del af initiativet til Letland, der trods overtag i spillet ikke havde evnerne til at blive rigtig farlige.

Kampen endte 2-0 til Danmark, der dermed fik oprejsning efter den store skandale i Parken i lørdags.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu