Наши партнеры

MenuRommedahl håber stadig på EM 2008

EM 2008

Dennis Rommedahl har ikke mistet håbet om en dansk billet til sommerens EM-slutrunde i Østrig og Schweiz. Den lynhurtige dansker vil have wildcard.

Størstedelen af danskerne har mistet troen på, at Danmark kan gå videre til EM-slutrunden, men den danske landsholdsspiller, Dennis Rommedahl, håber stadig på en EM-billet.

“Vi er gode nok til at være med ved EM. Den måde, vi spiller fodbold på, bør gøre os selvskrevne. Det er ikke altid det lykkes på banen, men i tankerne spiller vi fremadrettet fodbold. Det burde blive belønnet. Vi bør få et wildcard,” sagde Rommedahl med et smil på læben til 24timer.

Rommedahl mener, at der er mange hold, som spiller kedeligt fodbold, der kvalificerer sig til EM-slutrunden, og det er ifølge ham selv ærgerligt.

“Det er trist, når det er kedelige hold, der kommer igennem nåleøjet i stedet for seværdige hold. Vi spiller bedre fodbold end så mange andre, men det er desværre ikke altid nok, for vi skal være langt mere kyniske.”Kommentér

2 kommentarer til “Rommedahl håber stadig på EM 2008

  1. Mike Justesen siger:

    Er Danmark ikke et kedeligt hold? Har Rommedahl overhovedet set vores kampe..

  2. Mikkel Lasson siger:

    Han har ret i, at de spiller seværdig fodbold, men kun når det kører for dem. Problemet opstår, fordi de ikke score på deres chancer, og de vinder aldrig over de store hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu