Наши партнеры

MenuRommedahl glad for sit Ajax-skifte

Andet fodbold

Dennis Rommedahl vender nu glad og tilfreds tilbage til Holland, hvor han skal spille de næste tre sæsoner for Ajax Amsterdam.

Rommedahl forlod den engelske klub Charlton fredag aften. Danskeren fik ikke den store succes, det kunne også ses på den pris, som Ajax måtte slippe for den hurtige fløj, prisen lå på lidt under 10 millioner kroner.

Tidligere har klubben som græske Olympiakos og Laudrups klub Getafe været inde i billedet, som Rommedahls nye arbejdsgivere, derfor kom skiftet til Ajax, som en overraskelse for de fleste. Men hovedpersonen selv var ikke i tvivl om, at han skulle tilbage til hollandsk fodbold, når han fik tilbuddet.

”Jeg ville helst tilbage til Holland, og Ajax er en klub, der passer perfekt til mig. Jeg kan godt lide den offensive fodbold, der spilles stort set overalt i Holland, og Ajax er jo netop en af de klubber, der satser allermest offensivt. Tilmed er de med i kampen om trofæerne,” sagde Rommedahl ifølge bold.dk.

Danskeren skiftede i 2004 til Charlton, hvor han siden hen havde spillet en årrække i den hollandske storklub PSV Eindhoven, som han nu sammen med Ajax skal konkurrere mod.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu