Наши партнеры

MenuRommedahl: Fair af Ajax

Andet fodbold

Den danske fløjspiller, Dennis Rommedahl, mener at hans klub Ajax Amsterdam har behandlet ham fair, modsat den behandling hans danske holdkammerat, Kenneth Perez, har fået.

De to danskere i Ajax ser ikke ligefrem ud til at have en lys fremtid i klubben. Dennis Rommedahl har fået at vide at han ikke umiddelbart har udsigt til førsteholdsfodbold, imens Kenneth Perez er blevet sat helt af holdet.

Den hurtige fløjspiller, Rommedahl, mener dog ikke at der er noget galt i klubbens behandling af ham, som den derimod har været mod hans danske klubkammerat, Perez.

”Det er logisk, at de to nye angrebsspillere til mange millioner får mere kredit end mig i starten. Og Marco van Basten har også indikeret, at han vil spille med mange af de unge. Så jeg er røget ned i anden række, og så må jeg kæmpe derfra,” siger Rommedahl til Ekstra Bladet.

”Træneren har fortalt mig, at han ikke kan sige noget sikkert om, jeg kommer til at spille kampene på banen eller følge dem fra bænken eller tribunen. Men hvis jeg griber chancerne, kommer jeg også til at spille. På den måde har han været fair overfor mig,” fortsætter Rommedahl.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu