Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Roma vandt lokalbrag - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuRoma vandt lokalbrag

Italiensk fodbold

I dag tørnede Roma og Lazio sammen i kampen om Rom. Opgøret blev intenst med to udvisninger og en brasiliansk scoring, der afgjorde kampen til fordel for Roma.

Roma og Lazio tørnede i dag sammen til slaget om Rom. I kampens start var det tydeligt, at ingen af de to hold ville lægge sig ned på forhånd. Der blev gået til den i alle nærkampe, og advarsler blev der også delt ud i kampens indledning.

I kampens første halve time havde Roma et forsøg på mål, der ikke blev til det store. Lazio ville dog også gerne være med, og de havde nogle afslutninger i det sidste kvarter af første halvleg, der endte målløst.

I anden halvleg startede Roma stærkt, og den tidligere Real Madrid- og Arsenal-spiller, Julio Baptista, bragte Roma foran med 1-0 på hovedstød efter et fremragende indlæg af Francesco Totti.

Et kvarter senere blev det endnu værre for de gæstende. Christian Ledesma fik vist sit andet gule kort i kampen, og derfor måtte den centrale midtbanespiller tidligt i bad til stor glæde for hjemmeholdets tilskuere.

I kampens sidste halve time havde begge hold mulighed for at score, men kampen opnåede endnu et dramatisk øjeblik, da Romas Simone Perrotta i kampens overtid også blev sendt i bad af kampens dommer efter sit andet gule kort. Mere skete der heller ikke i kampen, og dermed kunne Roma lade sig hylde sig som vindere af kampen.

Roma ligger med sejren lige over stregen med en kamp mindre, mens Lazio ligger nr. 5 i Serie A.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu