Наши партнеры

MenuRoma tog teten i gruppe F

Champions League

Roma viste sig ikke fra sin vanlige, hurtige side i deres første Champions League-opgør, og selvom romerne havde to stolpeskud vandt de sikker 2-0. Med sejren ligger romerne i toppen af gruppe F.

Roma startede bedst ud, men kampens første rigtige chance kom først efter 9 minutter. Roma fik lavede en lang række førstegangsafleveringer, og pludselig kunne Perrotta heade bolden ind tæt fra mål. Roma holdte mest på bolden, men kampen var absolut ikke præget af mange chancer.

Efter ca. 25 minutter skulle Juan dog have scoret fra kanten af den lille boks, men bolden ramte stolpen. Minuttet efter fik Youssuf gult kort for en hård tackling på Mancini. Resten af første halvleg fortsatte som tidligere, Roma var i hovedrollen, men skabte ikke de store chancer.

Roma fik en fantastisk chance kort inde i anden halvleg, da et smart taget hjørnespark gav Mancini en mulighed, som dog blev brændt. Kort efter var romerne lige ved at få endnu et skud efter nogle flotte kombinationer. En forsvarer kom dog i vejen. Roma kom stadig frem til flere gode chancer, men Tonetto fik et gult kort for at flække en modstanders øre.

De næste minutter spillede Roma sig frem til rigtig mange chancer. De Rossi spillede en god bold til indskiftede Giuly, der lavede en utrolig afbrænder. Kort efter modtog Totti en aflevering, hvorefter han sikkert placerede bolden i det lange hjørne til 2-0. Kort efter var Aquilani tæt på at gøre det til 3-0, men skuddet røg lige forbi.

Efter 75 minutter havde Dynamo, hvad der kan betegnes som deres første skud på mål. Doni lavede dog en flot redning. Mange af chancerne herfra blev spontane og halvhjertede, men Cassetti havde dog et fremragende langskud, der dog ramte stolpen.

Kiev var lige ved at få en god chance i overtiden, men der blev ikke pillet ved resultatet. En sikker, fortjent 2-0-sejr til Roma.Kommentér

2 kommentarer til “Roma tog teten i gruppe F

  1. Ikercasillas siger:

    Roma virker sultne iår, de ligner et stærkt hold, og ikke det vi så i CL sidste gang mod Man u.

  2. Anders Caroe siger:

    I det mindste er Chivu blevet losset af Inter til, så vi kan aldrig tabe 7-1 mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu