Наши партнеры

MenuRoma-skurk: Ændrede mening i sidste sekund

Champions League

AS Romas Max Tonetto var manden, som brændte ved det afgørende straffespark i gårsdagens dramatiske affære mod Arsenal. Tonetto ændrede mening i sidste sekund, hvilket blev fatalt.

I det afgørende øjeblik i gårsdagens Champions League-kamp mellem AS Roma og Arsenal, skulle den rutinerede, 34-årige Max Tonetto, sparke aftenens afgørende straffespark, efter holdene var endt ud i straffesparkskonkurrence. Tonetto fortæller, at han ændrede mening i sidste sekund, før han sparkede, hvilket altså sendte Arsenal videre, mens romerne måtte bøje sig i støvet.

”Jeg ændrede mening i sidste sekund. Det er sådan en skam. Hele ugen har jeg trænet straffespark og scoret hver gang. Da jeg gik til bolden, bed jeg mærke i, at Almunia bevægede sig mod det hjørne, jeg ville skyde i, så jeg ændrede mening i sidste sekund, og så endte jeg med at lave noget værre rod,” sagde Tonetto efter opgøret og fortsatte:

”Jeg er ked af, at jeg brændte, da vi fortjente at gå videre. Jeg vil især undskylde over for de fans, der støttede os i mere end to timer i træk.”

Læs også:

Arsenal videre efter nervepirrende affæreKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu