Наши партнеры

MenuRoma sejrede i overbevisende stil

Champions League

Roma havde ikke de store problemer med at slå Dinamo Kiev her til aften, og dermed sikre sig videre avancement fra gruppespillet, inden den sidste runde er spillet. Dynamo Kiev er derimod færdige i europæisk fodbold efter sidste gruppekamp.

Det var ganske som forventet Roma, der fik den bedste start på opgøret. Der var blot spillet fire minutter, da Mirko Vuvinic efter et indlæg fra Panucci kunne sparke bolden i mål fra tæt hold.

Det italienske storhold kunne med en sejr i dette opgør sikre sig videre deltagelse i Champions League, og det var lige det de var kommet for. Der var spillet 32 minutter af kampen, da Ludovic Giuly modtog bolden fra Casetti, trykkede af, og scorede til 0-2. Allerede nu så det meget svært ud for Dinamo, og det skulle ikke blive nemmere.

Blot fire minutter efter Giulys scoring, fandt kampens første målscorer, Vucinic, igen vejen til netmaskerne. Det var denne gang Guily, der var i oplæggerens rolle, da han spillede netop Vucinic fri, så han kunne score til 0-3. Dette var også stillingen da kampens dommer, Wolfgang Stark, fløjtede til pause.

I anden halvleg fik hjemmeholdet reduceret. Der var spillet 63 minutter, da Ismael Bangoura fandt vejen til de italienske netmasker. Mirko Vucinic havde dog et mål mere i støvlerne. Med 12 minutter tilbage at spille afgjorde han reelt set fuldstændig kampen, da han scorede til 1-4.

Der var ikke flere mål tilbage i støvlerne hos spillerne, og dermed endte kampen med en sikker sejr til udeholdet, Roma, der hermed er sikret videre avancement til 1/8-finalerne. Dynamo Kiev er efter deres sidste gruppekamp færdige i europæisk fodbold for i år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu