Roma sejrede i Madrid

Roma overraskede her til aften ved at slå Real Madrid hjemme på Santiago Bernabeu. Italienerne er dermed klar til kvartfinalerne i årets Champions League.

Real Madrid skulle forsøge at indhente den 2-1 føring, Roma havde fået i Italien. Kampen startede ud i et fornuftigt tempo, men man skulle alligevel et kvarter hen i kampen, før den første virkelig store chance opstod. Guti trillede et frispark hen til Baptista, som hamrede bolden mod mål, men desværre for spanierne manglede forsøget de sidste marginaler, og bolden ramte træværket.

Roma ville dog også lege med. Få minutter senere var Alberto Aquilani meget tæt på at udbygge den samlede italienske føring. En drøn fra 30 meters afstand, der havde kursen mod årets mål i Champons League, prellede dog af på træværket. Returbolden røg ud til Totti, som trillede den tilbage til Aquilani, og endnu engang fik han godt ram på bolden, og tvang denne gang Iker Casillas til en super-redning.

Mod slutningen af første halvleg fik Real Madrid etableret noget, der lignede et pres – dog uden at blive rigtig farlige. De to hold gik dermed til pause med stillingen 0-0.

Efter pausen var Real Madrid igen tæt på. Julio Baptista fyrede et fantastisk frispark afsted. Uheldigvis for brasilianeren måtte han dog se sit forsøg ramme trekantssammenføjningen.

Og træværket var virkelig blevet monteret med magneter inden kampens start. I det 65. minut var det igen blevet Romas tur. Vucinic hamrede bolden op i trekantssammenføjningen, og måtte endnu engang frustrede ryste på hovedet. Et par minutter senere kom Vucinic igen i fokus, da han snød Pepe med en smart finte. Pepe, som allerede havde et gult kort, skubbede ham omkuld, og blev præsenteret for det røde kort.

Efter udvisningen etablerede Roma sig lynhurtigt et afgørende pres, og efter 72 minutter lykkedes det Roma at komme foran. Tonetto lagde bolden ind til Taddei, som med et fremragende hovedstød bragte gæsterne på 1-0.

Nu skulle Real Madrid frem på banen og score to mål. Frem det kom de, og bare tre minutter efter føringsmålet afleverede Guti bolden til Raul, som scorede stensikkert med et fladt skud, mens romerne, ikke helt uberettiget, appellerede for offside.

Efter udligningen satte hjemmeholdet sig tungt på spil og chancer. Med fornyet gejst spillede madrilenerne sig frem til flere halve muligheder.

Tiden tikkede dog for romerne, og to minutter inde i overtiden kunne Vucinic kaste sig ind i en frisparksbold fra Panucci, og score til kampens slutresultat, 2-1 til Roma.