Наши партнеры

MenuRoma satte Inter på plads

Italiensk fodbold

Roma og Inter spillede her til aften det første opgør i Coppa Italia finalerne. Kampen var spændende og tempoet var højt fra starten. Det hele endte med en sikker Roma-sejr, i en kamp hvor der blev scoret hele otte mål!

Roma lagde fra starten hårdt pres på Inter og allerede i det første minut modtog Totti en flad aflevering inde i feltet, han tæmmede den og scorede sikkert. Roma fortsatte presset, og blot fem minutter senere flugtede Mexes efter et hjørnespark, De Rossi satte en sidste fod på, og bolden endte igen sikkert i nettet. Roma holdte fortsat presset og tilspillede sig flere gode chancer. Derfor var det heller ikke ufortjent da Perrotta efter 15 minutter prikkede en bolden ind bag Inters målmand til 3-0.

I det tyvende minut lavede Roma endelig en fejl. En tilbagelægning til Doni blev opsnappet af Crespo, der rundede Roma-keeperen og satte bolden sikkert ind fra en skarp vinkel. Herefter begyndte Inter at få mere og mere spil, men efter en halv time parerede Toldo bolden ud til Mancini der scorede til 4-1. Fem mål på en halv time! Kampen fadede så lidt ud, men begge hold fortsatte med at tilspille sig chancer, og Inters Figo havde efter 40 minutter et skud på stolpen.

I anden halvleg skulle Roma blot bruge knap ni minutter til at score til 5-1. Panucci headede bolden flot ind, efter et hjørnespark. Det tog dog kun halvandet minut før Crespo via et hovedstød kunne reducere til 5-2. Efter 68 minutter trak Cordoba nødbremse efter Perrotta havde taget en dribling forbi ham. Det kostede helt korrekt kampens første gule kort.

Aquilani kom ind med et kvarter tilbage, og med det samme var han skyld i at Roma fik mulighed for endnu et mål. Skuddet fra kanten af feltet røg dog langt over. Igen fadede kampen lidt ud, med få chancer til begge hold. Inter endte med at lave en del gule kort til sidst i kampen, og det koster karantæne til Materazzi og Dacourt i den anden finalekamp. Kort før overtiden formåede Toldo dog kun at parere Tottis hårde, brækkende frispark, og dermed kunne Panucci øge til 6-2, kampens slutresultat!

Dermed har Roma sikret sig et komfortabelt forspring til kampen i Milano om otte dage, hvor Inter altså skal score mindst fire mål for at vinde sæsonens tredje trofæ.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu