Наши партнеры

MenuRoma rejste sig fra skyggerne

Champions League

Roma skulle kaste skyggerne af sig i aftenens Champions League-opgør mod Bordeaux, hvor et rødt kort var højt medvirkende til kampens slutresultat. Det blev gjort, men på til tider usikker vis.

Bordeaux husede opgøret mod Roma, der to uger forinden havde tabt skuffende til CFR Cluj. Franskmændene forsøgte sig fra start med en offensivitet, men hurtige reaktioner i Roma-forsvaret forhindrede en scoring i det første kvarters tid.

Herefter blev Bordeaux’ farlige angreb omsat til mål, idet Yoann Gourcuff satte en lang bold ind bag Doni i Roma-målet. Omtrent ti minutter senere kom udligningen for italienerne næsten, da et pres blev til et frispark, som nordmanden Riise tog sig af. Marginalerne var dog ikke på hans og Romas side, og således blev et ellers flot skud ikke til mål.

Igen cirka ti minutter senere kom så et glædeligt chok for Roma og modsat et af negativ slags franskmændene. Henrique blev sendt i tidligt bad efter en albue i ansigtet på Perotta. Som Roma vandt indtag i kampen, var det dog franskmændene, som til sidst i første halvleg var tættest på mål. Wendel gjorde det næsten til 2-0 efter et flot indlæg af målscoreren Gourcuff.

Anden halvleg startede igen med et sløvt Roma-hold, som overhovedet ikke viste tænder. Julio Baptista, kendt med tilnavnet “bæstet”, blev i det 51. minut sat ind for at sætte liv italienerne. Denne indskiftning fik senere vital betydning.

Kampen fyldtes med hårde dueller og i intervallet mellem det 55. og 61. minut blev fire gule kort afgivet. I det 64. minut kom Roma så tilbage i kampen. Vucinic var manden, som satte stillingen på lige fod, da han satte et hovedstød i mål.

Herefter satte Roma pres, og franskmændene virkede nervøse. Denne Roma-kontrol resulterede sig i mål, og som førnævnt havde indskiftningen af Julio Baptista stor betydning. Det var nemlig ham, som satte Roma i front via et utroligt flot frispark, og herved var Roma klar til at træde ud af skyggen, som de påduttede sig for to uger siden mod CFR Cluj.

Bolden blev herefter spillet rundt mellem italienerne, og ‘bæstet’, Julio Baptista, cementerede sejren med en 3-1 scoring i det 83. minut.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu