Наши партнеры

MenuRøde tal i Brøndby

Dansk fodbold

Brøndby IF har netop fremlagt regnskabet for første halvår 2008, og det byder ikke på nogen positiv overraskelse, tværtimod kunne Brøndby se sig selv med et underskud på hele 10,9 millioner danske kroner.

I den sportslige afdeling, synes Brøndby at være på skinner igen, efter en af klubbens måske værste kriser nogensinde, dog ser det ud til at man i Brøndby halter en smule efter økonomisk.

Man har i hvert fald således kunne offentliggøre et regnskab for det første halvår i 2008, som har røde negative tal. Det er nemlig blevet til et underskud på markante 10,9 millioner på Vestegnen.

Det markante underskud, skal ses i forhold til at man sidste år på samme tid, kunne fremvise et underskud på 8,7 millioner kroner, men det var budgetteret, at dette underskud, ville få et hak i den positive ende, så man havde underskud på omkring de seks millioner.

En god ting for de blå-gule, må siges at tilskuerne efterhånden er vænnet kraftigt tilbage. I 2007 kunne man lukke, med et tilskuersnit på 14.868, mens man i foråret har haft et flot tilskuergennemsnit på hele 18.264.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu