Наши партнеры

MenuRobinho ude af mesterskabskamp

Spansk fodbold

Det er ikke kun Diarra, som ikke er med i mesterskabskampen, nu er holdet også uden den lille tekniker Robinho.

Robinho vil hellere end gerne have spillet kampen, men det brasilianske fodboldforbund CBF sætter en stopper for det ønske. De nægter ham at spille for kongeklubben på søndag i den afgørende kamp om den spanske titel mod Real Mallorca.

Grunden til dette ligger i, at det brasilianske landshold er ved at forberede sig til Copa America, som starter den 26. juni i Venezuela, og her er Robinho en af nøglespillerne i den store trup på 22 spillere.

Real Madrid havde ellers pænt henvendt sig til det brasilianske fodboldforbund for at få Robinho frigivet til sæsonen muligvis vigtigste kamp, men denne blev altså afvist.

Dette skyldes blandt andet, at de to stjerner Kaká og Ronaldinho begge har meldt afbud til turneringen efter eget ønske.

Det er også endnu tvivlsomt om David Beckham når at blive klar til kampen, som vil afgøre hvem der løber med det spanske mesterskab.Kommentér

En kommentar til “Robinho ude af mesterskabskamp

  1. Mikkel Exner siger:

    Det ser jo herligt ud.. Kan Nistelrooy ikke få lidt influenza eller noget i den stil? og nogle skader på Barca holdet ville heller ikke skade..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu