Наши партнеры

MenuRobinho tilbedt i City

Engelsk fodbold

Manchester Citys nye ejere, Abu Dhabi Group, valgte på transfervinduets sidste dag, at bruge flere hundrede millioner danske kroner på en lille brasilianer. Den dyre brasilianer har allerede nu fået stor anerkendelse i sin nye klub, stort set inden han har vist sit værd.

Robinho er lige skiftet til Manchester City, og har knap nok nået at få den store spilletid på bagen, før jubelskrigene i stimer samles om den brasilianske stjerne.

Det er ligeledes blevet til to mål, i de tre kampe Robinho indtil videre har spillet, og han taler frit ud om sin begejstring for at være kommet til Manchester.

”Folk genkender mig selvfølgelig hele tiden i byen. De er meget søde ved mig. De fortæller mig store ting, og denne slags motivation er meget vigtig for en fodboldspiller. Jeg er allerede gud, og jeg har endnu ikke gjort noget,” siger en glad Robinho til The Sun.

Robinho og hans klub, Manchester City, skal søndag ud i et opgør, mod storholdet Liverpool på City of Manchester Stadium, og her kan brasilianeren endnu engang se frem til at kunne forøge sin erfarenhed omkring engelsk fodbold.

”Tempoet i engelsk fodbold er forskelligt fra alt andet, jeg har oplevet indtil nu. Rytmen er høj fart, og kvaliteten er fremragende – bedre end jeg havde forventet,” udtaler Robinho.

”Det er den bedste liga i verdenen. Forskellen er mindre end den, jeg oplevede, da jeg flyttede fra Brasilien og til Spanien. Banen er våd, som i Spanien, hvilket gør kampen hurtigere. Jeg synes, at forskellene er dommerne, der lader kampen flyde uden for mange frispark, og så tilskuerne,” siger City-stjernen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu